ΤΡΆΠΕΖΑ ΤΡΟΦΊΜΩΝ ΙΕΡΟΎ ΝΑΟΎ ΠΡΟΦΉΤΗ ΗΛΙΟΎ

Για να συμπαρασταθούμε και να καλύψουμε κατά το δυνατόν τις υλικές ανάγκες των Ενοριτών μας, που διαρκώς αυξάνονται λόγω και της κρίσης που περνάει η Πατρίδα μας, στον Ιερό μας Ναό με πολύ κόπο και αγάπη στήθηκε και λειτουργεί με την ευλογία του σεβαστού Ποιμενάρχου μας κ. Βαρνάβα, από τον Φεβρουάριο του έτους 2012 η «Ενοριακή Τράπεζα Τροφίμων».

Μία αίθουσα της κατακόμβης του Ιερού Ναού έχει διαμορφωθεί κατάλληλα(μεταλλικά ράφια αποθήκευσης, καταψύκτες, ψυγεία και άλλος εξοπλισμός) για να τηρούνται όσο το δυνατό οι συνθήκες υγιεινής και συντήρησης. Λειτουργεί όλα τα πρωινά από τις 8:30 έως τις 10:30. Επίσης Τρίτη και Πέμπτη 5:30 με 8:00 το απόγευμα.

Με τη συμπαράσταση όλων των Ιερέων του Ναού, των Επιτρόπων αλλά ιδιαίτερα των κυρίων που έχουν επιφορτιστεί αυτό το έργο Διακονίας προσφέρεται ε μηνιαία βάση σε καταγεγραμμένες 45 οικογένειες της Ενορίας, και μοναχικούς συνανθρώπους μας, το «πακέτο του μήνα».

Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα είδη που χρειάζεται μία οικογένεια(κρέας, τυροκομικά, αυγά, όσπρια, ζυμαρικά, λάδι, μαρμελάδα, βούτυρο, μέλι, αλεύρι, μπισκότα, ζάχατη, γάλα, κατεψυγμένα λαχανικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, υγρό πιάτων, υγρά καθαρισμού-χλωρίνη, σαμπουάν, είδη ατομικής υγιεινής κ.α.) και μεταβάλλεται ανάλογα με τα μέλη της κάθε οικογένειας, την ηλικία και τις ανάγκες τους.

Η συγκέντρωση γίνεται είτε από προσφορές ειδών από Ενορίτες είτε από αγορά σε ποσότητες με έξοδα του Φιλοπτώχου Ταμείου.

Ευχαριστούμε όλους που μας συμπαραστέκονται, ιδιαίτερα τους Ενορίτες που προσφέρουν από το υστέρημά τους, και τις κυρίες που μοχθούν καθημερινά στο έργο της φιλανθρωπίας.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline